Groepen
Team
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Actie Jumbo: Sparen voor de Paus Joannes!

Klanten van Jumbo kunnen van 7 september t/m 11 oktober 2016 sparen voor spel- en leermaterialen voor de basisschool van hun kinderen. De Paus Joannes neemt ook deel aan deze actie en zal van alle gespaarde punten knutselmaterialen aan gaan schaffen voor de onderbouw en de creatieve middag voor de bovenbouw waarbij ook aandacht zal zijn voor de vakgebieden techniek en muziek.

Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een schoolpunt met een code. Op de website www.jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen de punten toegewezen worden aan onze school (https://www.jumbosparenvoorjeschool.nl/kbs-paus-joannes/). Ook is het mogelijk de punten in te leveren op school in de daarvoor bestemde verzamelbox bij de hoofdingang. Hoe meer punten onze school kan verzamelen, hoe meer we kunnen besteden aan materialen. Aan het einde van de actie verdeelt Jumbo het beschikbare budget over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. Iedere school krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen kunnen worden gedaan uit een grote selectie producten.

We hopen natuurlijk dat veel ouders, familieleden, vrienden, kennissen en buren spaarpunten aan onze school toe zullen wijzen. Alvast dank voor jullie bijdrage!

Jumbo Spaardoelen

Onze spaardoelen zijn o.a.:

  • Muziekinstrumenten
  • K’NEX techniek- / constructieset
  • Kleurkrijt