Groepen
Team
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Basketbaltoernooi groep 7 en 8: groep 7 kampioen!

Op maandag 30 januari 2017 werd het jaarlijkse basketbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 gehouden. Met name voor team 3 van groep 7 was het een bijzondere middag: ze gingen namelijk met de beker naar huis!

Het toernooi voor groep 7 werd gespeeld in sporthal de Els. Er waren drie teams van groep 7 waarvan er twee door wisten te dringen tot de halve finales. Team 3 wist uiteindelijk de finale te winnen van Los Hoes. Ieder team werd gecoacht door ouders. Ook zij waren erg trots! Aan de mooie verhalen te horen was het een geweldige middag waarbij fanatiek en sportief gespeeld is. Er werd goed samengespeeld en de teams leefden erg mee met elkaar.

Ook de twee teams van groep 8 hebben een prima toernooi gespeeld. Helaas waren de resultaten net niet goed genoeg voor de halve finales, maar ook in sporthal De Bouwmeester waren de leerlingen sportief en fanatiek en werd er goed samengespeeld. Na de poulewedstrijden werd er zelfs nog een partijtje basketbal tegen de aanwezige ouders, toernooibegeleiders en leerkracht gespeeld.

In de nieuwsbrief van school zal nog een aantal verslagen van leerlingen uit groep 7 worden opgenomen. De beker krijgt uiteraard een mooi plekje in de prijzenkast van de school!