Groepen
Team
Nieuws

Leerlingenraad

Leerlingenraad

Een aantal jaren geleden hebben we een leerlingenraad opgericht. Maandelijks heeft de leerlingenraad overleg met de directie en/of een teamlid om van gedachten te wisselen en om plannen en wensen uit te voeren. De leerlingenraad heeft een eigen brievenbus en inventariseert welke wensen en ideeën leerlingen hebben m.b.t. het onderwijs en schoolse zaken. Twee leerlingen uit groep 8 zitten de ‘vergadering’ voor, leerlingen uit groep 5 t/m 7 zitting in deze raad.

Ook uitkomsten van het leerlingtevredenheidsonderzoek worden met de leerlingenraad besproken. Zij kunnen aangeven of zij zich herkennen in de resultaten en denken mee over eventuele oplossingen voor problemen die hieruit naar voren komen.

Nieuwsflits leerlingenraad – februari 2016

Buitenspeelmateriaal

De leerlingenraad mocht kiezen wat we voor 100 euro kochten. Maar we dachten dat het een goed idee zou zijn als de kinderen ook wat meenemen. Als het mag dan kun je het na de voorjaarsvakantie doen in de bak bij het kamertje van meneer Leon. Als je niks hebt, is het niet erg. Je kan meenemen: ballen in alle maten, springtouw, frisbees enz. als je het maar buiten kan gebruiken. Denk goed na of je het doet, want je krijgt het blijft dan op school.

Groeten van de leerlingenraad:

David, Cathy, Demi, Lotte, Jorieke, Iris, Jasper en Suzanne

CONTACT

BS Paus Joannes
Benninkstraat 12
7481 DL Haaksbergen
Postbus 126
7480 AC Haaksbergen

Tel: 053-5721808

Verstuur mail

facebookTwitter YouTube