Welkom op de pagina van “Wijkraad Centrum Noordoost”.

Contactgegevens:  wijkraad@pausjoannes.com

 

Reanimatie cursus van Wijkraad Centrum Noordoost

Geslaagde reanimatie cursus bij de Pausjoannesschool. In samenwerking met wijkraad Centrum Noordoost en het Rode Kruis Haaksbergen hebben Gerda en Simone Sierhuis deze avond tot een succes gemaakt.

 

Nieuwe speelvoorzieningen ‘T Meuke

Mooie samenwerking tussen bewoners, gemeente en onze wijkraad Centrum Noordoost voor een nieuwe speelvoorziening aan het Meuke.

 

Pleinplakkers schoolplein Paus Joannes

Wijkraad Centrum Noordoost heeft vanuit haar financiële middelen 10 “pleinplakkers” bekostigd voor op het schoolplein van basisschool Paus Joannes. Deze gekleurde cirkels kunnen ingezet worden bij diverse leer- en spelactiviteiten en vormen daarnaast een kleurrijke versiering van het schoolplein. We wensen de kinderen van de Paus Joannes en uit de wijk veel speelplezier!

 

Nationale Buitenspeeldag 2019

Op woensdagmiddag 12 juni organiseerde de Wijkraad in samenwerking met basisschool Paus Joannes een buitenspeelmiddag op het schoolplein van de Paus Joannes. De Wijkraad heeft de Coop bereid gevonden om appels te sponsoren voor alle kinderen die kwamen spelen. IJssalon Paul Wilderink deelde lekkere ijsjes uit. Hoewel de speelmiddag letterlijk “in het water viel” door het slechte weer kwamen er toch groepjes kinderen om met elkaar te spelen. Ook de wethouder kwam een kijkje nemen. Het was mooi om te zien dat kinderen van verschillende leeftijden samen aan het spelen waren in en om school.

Eind juni worden er nog “pleinplakkers” aangebracht op het schoolplein. Deze gekleurde cirkels kunnen zowel bij schoolse activiteiten alsook bij spel gebruikt worden. De Wijkraad heeft deze pleinplakkers vanuit de beschikbare gelden geheel bekostigd en hoopt dat vele kinderen uit de wijk er plezier aan zullen beleven!

Hieronder nog een sfeerimpressie van de Nationale Buitenspeelmiddag 2019:

 

In het voorjaar van 2018 werden de nieuwe wethouders rondgeleid in de wijk door leden van de wijkraad.

Een prachtige speelplek in de wijk, mede mogelijk gemaakt door de wijkraad.

De wijkraad neemt een kijkje in de wijk, met basisschool Paus Joannes als start- en finish-locatie.