Groepen
Team
Nieuws
MAAND ARCHIEF

Voel je welkom ‘bij’ BSO Kindcentrum Hofferie

 
Vanaf 7 november a.s. biedt Kindcentrum Hofferie flexibele voor- en buitenschoolse opvang, op de nieuwe locatie ‘Hassinkbrink’ aan de Brem 3.

Samen met de kinderen zorgen wij voor een uitdagende invulling voor hun vrije tijd, waarop volop mogelijkheden zijn om te bewegen, te onderzoeken en te ontdekken samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Wij werken met thema’s die gelijklopen aan de programma’s van de basisscholen. Dit betekent dat aan de hand van een bepaald thema gerichte activiteiten aan kinderen worden aangeboden. Het themagerichte aanbod sluit aan bij de pedagogische werkwijzen op de verschillende basisscholen. Het aanbod van thema’s moet voor kinderen betekenisvol zijn, daarnaast laat het zoveel mogelijk activiteiten aan bod komen die recht doen aan de verschillende leeftijdsgroepen, het verschil tussen jongens en meisjes en de diversiteit in cultuur.
Uw kind wordt opgevangen door een professioneel team van pedagogisch medewerksters in een aansprekende en uitdagende ruimte. Onze BSO bediend diverse scholen in de omgeving.
Ook niet onbelangrijk: u betaalt alleen de uren die u daadwerkelijk afneemt. De opvang wordt compleet naar uw wens ingericht. 
Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u samen met uw kind(eren) van harte uit om onze buitenschoolse opvang te komen bezoeken.
Wij zijn dagelijks geopend van 7.00 – 18.30 uur.
www.hofferie.nl/ info@hofferie.nl/ 053-5727675

 

Afbeeldingsresultaat voor logo hofferie