Groepen
Team
Nieuws

MAAND ARCHIEF

Groep 8 kampioen schoolbasketbal gemengd A 2019-2020!

Het is groep 8 weer gelukt: na het voetbaltoernooi werd op maandagmiddag 27 januari jongstleden nu ook het basketbaltoernooi gewonnen! Het was wederom een gezellig en sportief toernooi, waarbij teams van de Kameleon, St. Bonifatius, Los Hoes en onze school het tegen elkaar opnamen .

Ook het toernooi van groep 7 was een succes! Er werd goed en fanatiek gespeeld. Helaas strandde groep 7 in de kwartfinales.

Lees verder

Groep 8 kampioen schoolvoetbaltoernooi

Op woensdag 9 oktober 2019 vond het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats op sportpark De Greune. Ondanks het regenachtige weer werd er door de leerlingen van groep 7 en 8 van de Haaksbergse basisscholen fanatiek gestreden om de felbegeerde beker. Het was een sportief toernooi, waarbij uiteindelijk groep 8 van de Paus Joannes na 6 gewonnen wedstrijden het beste team was deze middag. Kanjers, we zijn trots op jullie!

Ook willen we de ouders bedanken die deze middag de teams hebben begeleid! Dank jullie wel!

Lees verder

Anne Frank Project 2019

Het is snikheet, maar de kinderen van de Paus Joannesschool en de Anne Frank Realschule trekken zich er niets van aan. Ze zijn deze maandagmiddag druk bezig in de klas met het maken van posters. De leerlingen uit Ahaus en Haaksbergen werken aan een gezamenlijk project over de Tweede Wereldoorlog.

Lees verder

Herdenking Engelse piloten

De leerlingen van groep 8 hebben vandaag de bemanningsleden herdacht van de Engelse Halifax bommenwerper die op 28 augustus 1942 neerstortte in het Buurserveen. Lees verder

Handbaltoernooi groepen 7 en 8 groot succes!

Op woensdag 10 april 2019 vond het jaarlijkse handbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 plaats. Op meerdere manieren was het toernooi een groot succes! Lees verder

Kinderpostzegelactie 2018: € 2779,- voor kansarme kinderen!

Dit jaar vond de Kinderpostzegelactie alweer voor de zeventigste keer plaats. Groep 8 heeft dit jaar € 2779,- opgehaald voor kansarme kinderen in binnen- en buitenland. Een prachtig resultaat waar we uiteraard erg trots op zijn! De totale landelijke opbrengst bedroeg ruim 9,4 miljoen.

 

Aanmelden Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige communie

Op de zondag 26 mei 2019  vinden de vieringen van de Eerste Heilige Communie plaats in de Franciscusparochie. Om 9.30 uur èn om 11.30 uur in de Bonifatiuskerk.

Aan deze vieringen  gaat het project ‘Over de drempel. Leven in het spoor van Jezus’ vooraf. De voorbereiding van dit nieuwe project begint 6 november met een ouderavond, mits er een stuurgroep van ouders is gevormd.  Het project zal een afwisselend en inspirerend gebeuren worden voor kinderen en ouders. Ook niet-katholieke kinderen en kinderen uit groepen hoger dan groep 4 zijn welkom om deel te nemen. Kinderen kunnen aan het project meedoen, als één van de ouders op de startavond aanwezig is en een hulptaak op zich neemt. Uitgebreide informatie vindt u onder de rubriek ‘Sacramenten/Eerste heilige Communie’ op www.franciscusparochie.nl.

Aanmelden vóór 12 oktober

Wij verzoeken u als u en uw kind mee willen doen, u aan te melden via het aanmeldingsformulier op onze website www.franciscusparochie.nl  via de pagina van de Eerste heilige Communie of per mail: EHC@franciscusparochie.nl . U kunt daarbij ook aangeven of u in de stuurgroep zitting wil nemen.

 

Pastoor Paul en Pastor Margot

Iedere dag “Open Dag” op basisschool Paus Joannes!

Rond deze tijd van het jaar worden ouders van kinderen die de schoolgaande leeftijd van 4 jaar naderen verzocht om hun kind(eren) bij de basisschool van hun keuze aan te melden. De Paus Joannes houdt geen speciale “Open Dag” om nieuwe ouders kennis te laten maken met de school: het is namelijk iedere dag “Open Dag!” op de Paus Joannes! Lees verder

CONTACT

BS Paus Joannes
Benninkstraat 12
7481 DL Haaksbergen
Postbus 126
7480 AC Haaksbergen

Tel: 053-5721808

Verstuur mail

facebookTwitter YouTube