Verlof aanvragen

Wilt u verlof aanvragen voor uw zoon/dochter? Vul dan tijdig het onderstaande formulier in en lever deze in op school.

Aanmeldformulier jeugdtandverzorging (schooltandarts)

Jeugdtandverzorging

Twee keer per jaar komt de tandartsbus naar onze school.

U kunt er zelf voor kiezen om het gebit van uw kind(eren) vanaf de leeftijd van 2 jaar door Jeugdtandverzorging te laten controleren en indien nodig te laten behandelen.

Kosten worden vergoed uit de basisverzekering.

U kunt bij de directie een inschrijfformulier vragen of online aanmelden via:

https://www.jeugdtandverzorgingenschede.nl

Groeten,
Marjon Nijhof

Informatiefolders

Samenwerking met GGD Twente – Jeugdgezondheidszorg

Aan onze school is een vast team van de Jeugdgezondheidszorg verbonden, bestaand uit een jeugdarts, jeugdverpleegkundige en doktersassistente.
Zij zien alle kinderen in groep 2 en 7. Mocht u als ouder vragen hebben over de gezondheid of de ontwikkeling van uw kind, dan kunt u ook altijd zelf met hen contact opnemen. Zo kunnen zij met u meedenken onder andere bij ziekte (afwezigheid), bedplassen, aanpak hoofdluis en pesten.

School heeft regelmatig overleg met het team Jeugdgezondheidszorg over algemene zaken die met de gezondheid en het welzijn van de leerlingen te maken hebben. Ook kan de IB-er of de leerkracht, met toestemming van u als ouder, advies vragen aan de Jeugdgezondheidszorg hoe uw kind extra ondersteund kan worden.

Op onze website www.ggdtwente.nl vindt u meer informatie over de Jeugdgezondheidszorg.
Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur te bereiken op 0900 – 333 88 89 of per mail: jeugdgezondheidszorg@ggdtwente.nl


Taalhuis Haaksbergen

Ook in Haaksbergen heeft één op de negen inwoners moeite met taal. Hebt u ook moeite met de Nederlandse taal of kent u iemand in uw omgeving die niet goed kan lezen of schrijven? Daar is wat aan te doen! Op 10 december jl. is het Taalhuis Haaksbergen geopend. Het Taalhuis is een informatiepunt voor iedereen die een vraag over de Nederlandse taal en/of taallessen heeft. Het Taalhuis wordt bemand door opgeleide vrijwilligers. In het Taalhuis kunt u ook terecht om te oefenen met elkaar of alleen.

Voor wie is het Taalhuis? – Iedereen die Nederlands wil leren spreken, lezen en schrijven – Iedereen die beter wil lezen en schrijven voor zijn werk – Ouders die hun kind graag zouden willen voorlezen – Iedereen die lezen en schrijven op internet lastig vindt – Voor mensen die taalvrijwilliger willen worden

Spreekuur: woensdag 10:00 – 12:00 uur

Taalhuis Haaksbergen is gevestigd in de bibliotheek, Bouwmeester 8. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bibliotheek: telefoonnummer 053-5722040.