Groepen
Team
Nieuws

MAAND ARCHIEF

Leerling inschrijven

 

Beste ouders / verzorgers,

Van harte welkom bij de Paus Joannesschool. We vinden het heel plezierig dat u onze school heeft uitgekozen om eens te bekijken of informatie op te vragen. U bent samen met uw kind ook van harte welkom voor een bezoek. Dit kan onder schooltijd, dan ziet u onze school echt ‘in bedrijf’ en is de sfeer te ‘proeven’  We kunnen samen een geschikt moment kiezen, zodat één van onze collega’s of de directie een rondleiding kan verzorgen.
We hebben een pakketje met nadere informatie over onze ‘wijkschool voor kanjers’ voor u klaar liggen, als u dat wenst. Naast de schoolgids, de ouderkalender  en het inschrijfformulier (dit heeft u waarschijnlijk reeds via de gemeente ontvangen) verwijzen we ook graag naar onze website. Op www.pausjoannes.com kunt u samen met uw kind een indruk krijgen van de activiteiten van onze school en beschrijvingen van achtergrondinformatie. Meer weten over onze school via de onderwijsinspectie? Kijkt u dan op www.onderwijsinspectie.nl  en zoekt u op ‘Paus Joannesschool’ en ‘Haaksbergen’ . Daar ziet u de inspectierapporten van onze school.

Na de inschrijving bij ons op school bent u ook aangemeld voor onze digitale nieuwsbrief, zodat u maandelijks op de hoogte gehouden wordt van de activiteiten en de jaarkalender. Uiteraard wordt uw mailadres uitsluitend gebruikt voor schooldoeleinden en wordt dit nooit aan derden verstrekt. Natuurlijk zijn de collega’s ook graag bereid uw vragen te beantwoorden en zaken toe te lichten.

Wie weet tot ziens bij ons op school!

Met vriendelijke groet,

Team en directie
Paus Joannesschool

Alle documenten t.b.v. de aanmelding vindt u hier.

 

CONTACT

BS Paus Joannes
Benninkstraat 12
7481 DL Haaksbergen
Postbus 126
7480 AC Haaksbergen

Tel: 053-5721808

Verstuur mail

facebookTwitter YouTube